fbpx
+36 20 386 0588 info@traveldental.hu

HAJDÚSZOBOSZLÓ

Hajdúszoboszló Debrecentől 22 km-re fekvő alföldi város, Hajdú-Bihar vármegye Hajdúszoboszlói járásának központja, Magyarország egyik legnépszerűbb vidéki üdülőhelye, ahol Európa legnagyobb fürdőkomplexuma található. A megyeszékhely után a megye harmadik legnépesebb települése. Elismertségét elsősorban gyógyvizének és gyógyfürdőjének köszönheti. Hajdúszoboszló Magyarország egyik minősített gyógyhelye, ahol 1925-ben termálvizet találtak, és azt a gyógyhatásoknak köszönhetően nem sokkal később gyógyvízzé minősítettek. Az üdülőhely a kereskedelmi szálláshelyeken eltöltött vendégéjszakák tekintetében Magyarország harmadik legnépszerűbb települése Budapest és Hévíz után. A 2012-es adatok szerint Magyarország 53. legnépesebb települése. 

Szállás

Számos szálláslehetőség közül választhat, melyek közel esnek a miskolci Klinikánkhoz, ha felveszi velünk a kapcsolatot, segítünk kiválasztani az Önnek legmegfelelőbbet és igény szerint szállsát is foglalunk.

Programlehetőségek

Hortobágy

Harangház

Hajdúház

Fazekasház

Debrecen

Aqua-Park

Térkép

Ajánlat kérés:

Kérjen tőlünk ingyenes árajánlatot, illetve kezelési tervet! Ehhez csak ki kell töltenie az alábbi űrlapunkat és mi emailben megírjuk Önnek, hogy körülbelül mennyibe kerülnének szükséges fogászati kezelések.