fbpx
+36 20 386 0588 info@traveldental.hu

Travel Dental – Út a megoldáshoz

Megszervezzük a fogászati kezelését!

A Travel Dental fogászati turizmussal foglalkozó irodaként segít Önnek megszervezni a fogászati kezelésének minden részletét. Az indulástól a hazaútig. Így nem kell azon aggódnia, hogyan hangolja össze a szabadságát, az utazást, a szállást és a fogászati kezelések időpontját.
Mi levesszük a terhet a válláról. Mindemellett segítünk érdekes és izgalmas programokkal kitölteni egy-egy kezelés közötti időtartamot. Legyen szó, színházról, operáról, kirándulásról vagy wellnesszezésről, segítünk összeállítani az Ön számára legszimpatikusabb programokat, hogy összeköthesse a kellemest a hasznossal. 

Szakképzett orvosaink széppé és egészségessé változtatják a mosolyát, miközben Ön feltöltődhet, kikapcsolódhat.

Hogy működünk?

4 lépés az egészséges mosolyig

1. Kapcsolat felvétel

A kapcsolatfelvételt követően amely történhet online vagy telefonon elkészítjük árajánlatunkat, amely a szállás és a fogászati kezelés árat is tartalmazza. Minden esetben 3 kalkulációt (Bronze, Silver, Gold) állítunk össze amelyből igény szerint választhat. 

2. Utazás

Eljött a nagy nap. Az elfogadott ajánlatunk programterve szerint megkezdheti utazását. Kényelmes szállás, pihenés, kikapcsolódás. Jöhetnek az új élmények?

3. Fogászati kezelés

Magasan szakképzett orvosaink várják Önt. Sokéves tapasztalattal, szakismerettel, összeszokott csapattal, és nem utolsó sorban a legmodernebb technikai felszereltséggel. Az egyszerű fogtöméstől a bonyolultabb fogpótlásokon át egészen az implantológiai beavatkozásokig, teljes körű megoldást kínálunk valamennyi fogászati problémára. Szakembereink ügyelnek arra is, hogy a fogászati beavatkozások teljesen fájdalommentesek legyenek. Munkánkra természetesen garanciát vállalunk.

4. Egészség és magabiztos mosoly

Feltöltődve, egészségesebben, új élményekkel gazdagodva térhet haza utazásából. 

 

Kapcsolat

Ha szeretné, hogy megszervezzük a fogászati kezelését, illetve bármilyen kérdése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérem lépjen velünk kapcsolatba!
Ügyfélszolgálatunk minden hétköznap 8-tól 17 óráig a rendelkezésére áll.

Cím: H-3516 Miskolc, Tégla utca 29.
Telefon: +36 (70) 362-9235
e-mail: info@traveldental.hu