fbpx
+36 20 386 0588 info@traveldental.hu

FOGÁSZATI-TURISZTIKAI AJÁNLATAINK:

MISKOLC

A várost a Bükk hegység, a Cserehát, a Zempléni-hegység és az Alföld északi csücske fogja közre. Miskolc a legrégebbi lakott település Magyarországon, itt látható Közép-Európa legtöbb szereplős történelmi panoptikuma, itt található Közép-Európa legnagyobb ikonosztáza…

Tovább az ajánlathoz…

BUDAPEST

Magyarország fővárosát, Budapestet a Duna folyó szeli ketté. A XIX. században épült Lánchíd a dimbes-dombos budai oldalt köti össze a sík Pesttel. A Várdomb oldalában futó siklóval juthatunk fel a budai Óvárosba, ahol a Budapesti Történeti Múzeum…

Tovább az ajánlathoz…

DEBRECEN

Debrecen Magyarország harmadik legnagyobb területű és második legnépesebb települése, Hajdú-Bihar megye és a Debreceni járás székhelye. A megye lakosságának mintegy 38,2%-a él itt. Debrecen a Tiszántúl legnagyobb városa.

Tovább az ajánlathoz…

HAJDÚSZOBOSZLÓ

Hajdúszoboszló Debrecentől 22 km-re fekvő alföldi város Hajdú-Bihar megye Hajdúszoboszlói járásának központja, Magyarország legnépszerűbb vidéki üdülőhelye, ahol Európa legnagyobb fürdőkomplexuma található.

Tovább az ajánlathoz…

KESZTHELY

Dunántúlon, Zala megyében, a Balaton nyugati szegletében fekvő, élénk turizmussal, fontos gazdasággal, jelentős történelemmel és kultúrával rendelkező város, a Keszthelyi járás központja…                                      

Tovább az ajánlathoz…

HÉVÍZ

Hévíz város Zala megyében, a Keszthelyi járásban. Fő nevezetessége az Európában egyedülálló természetes tőzegmedrű melegvizű tava, melynek köszönhetően a település Magyarország egyik első számú turisztikai célpontja.

Tovább az ajánlathoz…

SOPRON

Sopron mintegy hatvanezer lakosú megyei jogú város Győr-Moson-Sopron megyében, a soproni borvidék központja. „A leghűségesebb város”. Műemlékekben a második leggazdagabb település Magyarországon.

Tovább az ajánlathoz…

EGYEDI UTAZÁS

A Travel Dental Magyarország egész területén illetve egyes külföldi országokban is rendelkezik fogászati partnerekkel. Ezért az aktuális ajánlatokon kívül lényegében tetszőleges úti célokra is tudunk fogászati kezeléssel egybekötött egyedi utazást szervezni.

Tovább az ajánlathoz…

Nálunk Ön az első

Teljes körű ügyintézés

Garancia

Ügyfélszolgálat